Трирічна дівчинка скаржилася на «монстрів у стіні»: що це було насправді

Вісім місяців комахи будували у стіні величезний вулик
фото: BBC

Батьки дівчинки думали, що її слова є плодом дитячої уяви, але насправді в стіні виявилися десятки тисяч бджіл

Трирічна Сейлор Класс з батьками живе в фермерському будинку в місті Шарлотт, Північна Кароліна, і одного разу дівчинка почала скаржитися на монстрів у своїй спальні. Її батьки подумали, що це лише плід бурхливої дитячої уяви, але насправді над спальнею дівчинки були десятки тисяч медоносних бджіл, пише BBC.

Коли Сейлор почала скаржитися на «монстрів у стіні» своєї кімнати, її батьки не задумувалися про це. «Ми навіть дали їй пляшку води і сказали, що це спрей для монстрів, щоб вона могла віднадити будь-якого монстра вночі», – розповіла мама дівчинки.

Йшли місяці, а Сейлор ще наполегливіше запевняла, що у її кімнаті щось є. Це почало набувати сенсу, коли її матір помітила, що біля горища і димоходу їхнього 100-річного будинку рояться бджоли – тоді батьки дівчинки подумали, що вона могла чути їхнє дзижчання біля стелі спальні.

Массіс Класс подзвонила в компанію по боротьбі зі шкідниками, яка виявила, що крилаті комахи були медоносними бджолами – цей вид під охороною в США. Бджоляр помітив, що комахи летіли до підлоги на горищі – прямо над спальнею дівчинки, після чого виявилося, що бджоли вісім місяців будували там величезний вулик.

Трирічна дівчинка скаржилася на «монстрів у стіні»: що це було насправді фото 1
фото: BBC

Бджоляр, якого дівчинка почала називати мисливцем на монстрів, відкрив стіну, в якій виявив величезні стільники. «Вони просто посипалися, як із фільму жахів», – каже Массіс Класс.

Загалом бджоляр вилучив від 55 до 65 тис. бджіл і 45 кг стільників. У будинку сім'ї провели три видалення бджіл шляхом зворотного вакуумування зі стіни, після чого комах помістили в ящики і переселили до притулку для медоносних бджіл.

«Медоносні бджоли та їхній мед пошкодили електричну проводку будинку», – повідомила Массіс Класс. Вона додала, що страхування не покриває нічого, пов’язаного зі шкідниками, оскільки це вважається чимось таким, чому можна запобігти. За словами жінки, бджоли завдали їй збитків на понад $20 тис.

До слова, чотири зебри, яких перевозили у трейлері, вирвалися на волю і спробували втекти від поліцейських, повідомив представник поліції Вашингтона Рік Джонсон у Twitter (X). За інформацією поліції, три зебри вдалося спіймати.

Читайте також: Робота мрії. 18 тисяч євро за те... щоб валятися у ліжку

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: