Ірина Федишин втрапила в скандал з благодійним концертом у Лондоні: стала жертвою шахрая

Співачка обурилася діями горе-організатора
фото з відкритих джерел

Співачка каже, що організатор концерту намагався привласнити кошти

Співачка Ірина Федишин, яка багато їздить з благодійними концертами Європою, розповіла про інцидент, який стався з її командою на виступі та вечері у Лондоні. Артистка розповіла на своїй сторінці в соцмережі, що організатор не віддав їм жодного фунта від продажу квитків на благодійну вечерю, а також намагався привласнити кошти з продажу лотів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

«Хочу зразу заспокоїти усіх людей, які донатили і купляли лоти цього вечора. Ці кошти, а це 3720 £, з тяжкою бідою і скандалами вдалося забрати і вони всі підуть на ЗСУ. Але нам прийшлося розшукувати людей, які донатили і передавали кошти цьому організатору. Натомість він частину донатів приховував, і тільки тоді, коли ми знайшли людину особисто, яка задонатили і передала Левченко (організатор вечері) ці кошти, він сказав, що справді все отримав, але забув віддати», – розповіла Ірина в Інстаграм.

«На даний час кошти від продажу квитків за благодійну вечерю і концерт, який відбувся у Лондоні ми ще не отримали. Разом з Миколою Левченко, допомагав організовувати благодійну вечерю Ігор Березовський. Сподіваємося на його порядність і що він вирішить це питання. Сам концерт у Лондоні організовував також ще білетний оператор. Поки що претензій до оператора не має. Чекаємо на надходження коштів від концерту», – додала співачка.

Читайте також: Телеведуча Алла Мазур виклала щемливе фото з похорону племінника, який загинув на фронті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: