Віктору Павлику у Німеччині скасовано концерт після скандалу зі «перепусткою для обраних»

фото з відкритих джерел

Поліція вилучила у Павлика спецперепустку

Співак Віктор Павлик, який втрапив у гучний скандал, похизувавшись на камеру спецперепусткою під час поїздки з дружиною Південним мостом, де проїзд цивільному транспорту заборонений, має нові проблеми.

Стало відомо, що благодійний концерт Павліка, запланований на початок червня у Берліні, скасувано. Про це повідомила музикантка Діана Янушкевич, яка займалася організацією цього заходу в німецькій столиці.

«У зв'язку з обставинами, які мали місце в житті артиста 16-17 травня, організатори прийняли рішення скасувати концерт Віктора Павлика. Хто буде виступати на благодійному концерті 4.06, ми повідомимо пізніше», – йдеться у заяві Янушкевич у Фейсбук.

Нагадаємо, нещодавно співак Віктор Павлик з молодою дружиною втрапили у гучний скандал. Катерина Репяхова на своїй сторінці в соцмережі показала відео, як вони мчать з чоловіком по Південному мосту у Києві, яким заборонено пересуватися особистим транспортом громадян. Українці обурилися таким вчинком артиста.

Невдовзі Реп’яхова видалила відео, а свою сторінку в Iнстаграм зробила закритою – лише для друзів. Також Катерина написала, що «не мала робити того, що зробила». Пізніше Віктор Павлик в соцмережі написав, що дуже шкодує про те, що сталося. Співак запевняє, що в його руках на відео пропуск для пересування у комендантський час. Мовляв, виконавець дуже пізно повертається з благодійних виступів, тому необхідний такий документ. «Це мій документ, а не дружини, – каже Павлик. – Ну, зрозуміло, шо все вийшло, як людям хочеться. А під подарунком вона мала на увазі поїздку мостом, а не документ. Але це ж неможливо всім пояснити, тому пишу тут».

Згодом стало відомо, що поліція вилучила у Павлика спецперепустку.

Читайте також: 1+1 просить допомоги у звільненні свого журналіста, якого викрали російські окупанти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: