Телеведуча Алла Мазур виклала щемливе фото з похорону племінника, який загинув на фронті

Фото: соцмережі

Тележурналістка показала бабусю Сашка, яка «ніяк не думала, що переживе онука»

Телеведуча Алла Мазур, яка нещодавно втратила на фронті племінника, на своїй сторінці в соцмережі розповіла, як рідні прощалися із захисником у Хмельницькому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alla Mazur (@allamazurofficial)

«Попрощалися ми з нашим Сашею… Олександром Сірим, бійцем 2-го батальйону 25-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ. І приєднався він до цілого Небесного батальйону, який вже вишикувався на Алеї героїв кладовища у Хмельницькому. Бо лише тут поховано кілька сотень хмельничан. Багато хлопців і дівчат з Поділля захищають Україну на фронті. І наш Сашко рвався в тероборону з перших днів повномасштабної війни – розказала його мама, моя двоюрідна сестричка Ганя», – написала Алла в соцмережі.

«Під час прощання було не до фото. Хоч людей прийшло багато: рідні, друзі, однокласники і навіть вчителі Сашка. Була поминальна Служба Божа. І військовий ритуал прощання. І залп над могилою. Але не до фото було… Це вже наостанок я сфотографувала бабусю Саші – тьотю Валю. Одна у нас вона залишилася з покоління наших батьків. І ніяк не думала, що переживе онука. Молимось – за нашого Захисника. І за всіх його побратимів, хто далі бʼється за Україну. Хай буде у них вдосталь зброї. Хай будуть мудрі командири. Хай допоможе нам усім Небо – швидше прогнати ворога і швидше перемогти. Щоб не розросталися далі – наші Алеї героїв», – додала телеведуча.

Раніше «Главком» писав, що телеведуча звернулася до росіян після загибелі свого родича.

Читайте також: Брюса Вілліса під час зйомок фільму підвела пам'ять: він вирішив, що прийшов у кафе пообідати

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: