Скандал з перепусткою «для обраних» Віктора Павлика: співак зробив заяву

Репяхова: Тільки мій чоловік мені дарує такі романтичні подарунки
фото з відкритих джерел

Виконавець каже, що не дарував дружині спепропуск, але «це неможливо всім пояснити»

Співак Віктор Павлик з молодою дружиною втрапили у гучний скандал. Катерина Репяхова на своїй сторінці в соцмережі показала відео, як мчать з чоловіком по Південному мосту у Києві, яким заборонено пересуватися особистим транспортом громадян. Українці обурилися таким вчинком артиста.

На короткому відео, яке з’явилося на сторінці в соцмережі дружини Павлика, видно, як подружжя мчить Південним мостом у Києві. ЗМІ пишуть, що Павлик подарував Катерині Реп'яховій спецперепустку, яка дозволяє проїзд Південним мостом у Києві. Саме такий документ Віктор Павлик демонструє на камеру. «Мене чоловік везе Південним мостом. Це задоволення не для всіх. Тільки мій чоловік мені дарує такі романтичні подарунки», – прокоментувала Катерина на відео.

Невдовзі Реп’яхова видалила відео, а свою сторінку в Iнстаграм зробила закритою – лише для друзів. Крім того, блогерка спростувала інформацію про наявність спецперепустки «не для всіх». Реп’яхова пожалілася, що в коментарях погрожують їй та її сину. Також Катерина написала, що «не мала робити того, що зробила».

Скандал з перепусткою «для обраних» Віктора Павлика: співак зробив заяву фото 1

Пізніше Віктор Павлик в соцмережі написав, що дуже шкодує про те, що сталося. Співак запевняє, що в його руках на відео пропуск для пересування у комендантський час. Мовляв, виконавець дуже пізно повертається з благодійних виступів, тому необхідний такий документ. «Це мій документ, а не дружини, – каже Павлик. – Ну, зрозуміло, шо все вийшло, як людям хочеться. А під подарунком вона мала на увазі поїздку мостом, а не документ. Але це ж неможливо всім пояснити, тому пишу тут».

Читайте також: Співачка, яка виклала відео роботи ППО під час обстрілу Києва, записала новий ролик

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: