Тіна Кароль у мереживному боді й з глибоким декольте зачарувала шанувальників новими фото

Тіна Кароль
фото: Instagram

Артистка знялася в гримерці, поки перукар поправляв її розкішні біляві локони

Українська співачка Тіна Кароль зачарувала фанів. Зірка приміряла відвертий образ та влаштувала нову фотосесію.

У сторіз в Instgaram виконавиця поділилася добіркою зі своєї останньої фотосесії. Зірка обрала чорний боді з тонким мереживом, який вдало підкреслив її пишний бюст, а також джинси з середньою посадкою.

На монохромних знімках Кароль продемонструвала свій спокусливий та впевнений погляд. Артистка знялася в гримерці, поки перукар поправляв її розкішні біляві локони. Фотографії з фотосесії залишилися без підпису від співачки.

Цими ж світлинами Тіна поділилася у новій соцмережі Threads та встигла назбирати компліментів від фанів: «Неймовірна жінка», «Крутий лук», «Жіноча енергетика просто зашкалює», «Ходячий секс».

Тіна Кароль у мереживному боді й з глибоким декольте зачарувала шанувальників новими фото фото 1

Раніше повідомлялося, що історія з візитом до Ватикану української співачки Тіни Кароль, яка зустрілась із Папою Римським, набула несподіваного продовження. Нагадаємо, артистка передала понтифіку щоденник дев’ятирічного маріупольця Єгора, який робив записи під час блокади міста. Співачку звинуватили в піарі, а також розкритикували за рішення передати унікальний щоденник саме понтифіку, адже він неодноразово пропонував Україні та Росії примиритися. 

Також українська співачка Тіна Кароль поділилася, що її тато Григорій Ліберман ні разу не відвідав концерт доньки. Тіна Кароль розповіла, що саме мама змотивувала її стати співачкою, коли зірці було 12 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: