Даша Астаф'єва поглузувала з Винника, який не стригся більше року

Олег Винник
фото з відкритих джерел

Астаф'єва вважає, що у Винника є влада, завдяки якій він може збирати гроші на ЗСУ, однак те, що він робить насправді, це просто мем

Українська телеведуча та співачка Даша Астаф'єва висловила свою думку про недавнє інтерв'ю Олега Винника, яке він надав YouTube-каналу «Крупним планом». Вона звернула увагу на його заяву про те, що під час повномасштабного російського вторгнення він жодного разу не відвідував салони краси.

Зауваження Астаф'євої полягають у тому, що Олег Винник, завдяки своїй популярності, має вплив, щоб збирати кошти на потреби ЗСУ та надавати допомогу українцям. Проте, на думку зірки, те, що він робить насправді, це просто мем.

«Яка влада - бути впізнаваною людиною, і як це круто, коли ти можеш завдяки цьому зробити збір, допомогти людині, підтримати. Це і є магія того, що ти обраний небом, ти зірка. А не ось ті зірки, які відчувають проблеми: "Я за всю війну жодного разу не сходив до перукаря". Це просто мем. Я про Винника», - сказала Даша на шоу «Гончарова подкаст».

Даша Астаф'єва також висловлює гнів до тих, хто ігнорує війну. За її словами, важко сприймати безтурботні вечірки відомих блогерів, коли в Україні гинуть мирні люди.

Раніше повідомлялося, що українська артистка Даша Астаф’єва, щоб не втрачати форму, обирає перевірену та популярну серед багатьох зірок практику – йогу. На своїй сторінці в Instagram вона продемонструвала, зокрема, стійку на голові.

Зокрема український гурт Kozak System презентував потужну композицію, яка стала неофіційним гімном об'єднаної штурмової бригади Національної поліції під назвою «Лють». Також артисти вже випустили кліп, у якому показали захисників нашої країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: