Двобій з Маском буде? Цукерберг показав, хто його готує (фото)

Тренування Цукерберга з чемпіонами UFC
фото: Instagram

У акаунті Цукерберга в Instagram з’явилися світлини тренування американського мільярдера з чемпіонами UFC

Засновник компанії Meta, розробник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг веде серйозну підготовку до потенційного поєдинку проти засновника SpaceX та власника Twitter Ілона Маска.

У акаунті Цукерберга в Instagram з’явилися світлини тренування американського мільярдера з чемпіонами UFC новозеландцем Ісраїлем Адесанья та австралійцем Олександром Волкановським.

«З Марком краще не жартувати. Це серйозна справа», — підписав фото Адесанья.

«Це честь тренуватися з вами, хлопці», — прокоментував Цукерберг.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Israel Adesanya (@stylebender)

Фото викликали шквал коментарів з приводу того, що Ілону Маску доведеться нелегко на рингу.

«Ой, ой. Це виглядає все не дуже добре для Маска. Спочатку ставив на Маска. Але після цих фото вже почав сумніватися, сильно сумніватися. Маск, тобі варто взятися за тренування. Цукерберг виглядає так, що я не ручаюся за твоє здоров'я», - пишуть коментатори.

Раніше мільярдери Ілон Маск та Марк Цукерберг погодились зустрітись в поєдинку в Лас-Вегасі в октагоні – клітці для боїв. Історія з бійкою розпочалась з того, що Meta почала створювати конкурента Twitter. Коли це стало відомо, Маск почав дражнив Цукерберга в Twitter.

Нагадаємо, що суперництво Марка Цукерберга з Ілоном Маском виходить на новий рівень. Американська корпорація Meta Platforms розмістила в магазині додатків AppStore новий ресурс Threads, який, як очікують його розробники, стане аналогом соціальної мережі Twitter. Додаток, заснований на базі Instagram, буде доступним для скачування 6 липня.

Зазначалося, що якщо запуск Threads справді відбудеться у четвер, це може стати ідеальним моментом для того, щоб виграти від негативної реакції користувачів щодо Twitter, зазначає MarketWatch. У понеділок Twitter оголосила, що зробить платним популярний інструмент TweetDeck, що викликало масове невдоволення користувачів. 2 липня власник сервісу Ілон Маск повідомив, що тимчасово обмежить кількість постів, доступних для читання на добу.

До слова, власник Tesla, SpaceX і Twitter Ілон Маск та власник Meta Platforms Марк Цукерберг очолили список найбагатших людей світу за останні 6 місяців. 

Читайте також: «Убивця Twitter»: що відомо про нову соцмережу Threads та чи дружня вона до українців

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: