Зворушливий момент: Onuka показала знайомство сина з новонародженою сестрою (фото)

Про другу вагітність пара, як і про першу, співачка не повідомляла
фото: onukaofficial/Instagram

Дівчинку назвали на честь видатної української поетеси Ліни Костенко

Нещодавно Onuka (Ната Жижченко) була переконаною чайлдфрі і говорила, що не створена для материнства, але тепер співачка стала мамою двічі. Нещодавно співачка поділилася несподіваною звісткою, що у них із The Maneken (Євгеном Філатовим) з'явилася ще одна дитина – дівчинка.

Про другу вагітність пара, як і про першу, не повідомляла, тому звістка про поповнення в родині музикантів стала несподіванкою. На особистій сторінці Onuka в Instagram опублікували фото її маленької руки, зроблене в приватному пологовому будинку Києва, і коротку замітку: «Ліна». Відомо, що дівчинку назвали на честь видатної української поетеси Ліни Костенко. 

Onuka повідомила, що в їх сім'ї народилася дівчинка
Onuka повідомила, що в їх сім'ї народилася дівчинка
фото: onukaofficial/Instagram

Більше інформації співачка не надала, але, як відомо з історій в Instagram, вона вже вдома з дитиною. Ната показала знайомство брата і сестри на зворушливому фото. На ньому трирічний Олександр тримає на руках маленьку Ліну, закутану в ковдру, торкається її щічки.

Знайомство братика із сестричкою
Знайомство братика із сестричкою
фото: onukaofficial/Instagram

Первісток у родині Нати Жижченко та Євгенія Філатова народився 13 травня 2020 року. Новина про народження первістка здивувала шанувальників пари, адже ніхто не підозрював, що вона вагітна. Цей період збігся з першим локдауном через Covid-19, коли не було ані концертів, ані світських виходів, тому артистці вдалося приховати свій особливий стан.

Читайте також: Єфросиніна привезла своїх дітей в Україну: «На кордоні колапс»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: