Шанувальників Дженніфер Лопес обурило відео, де вона розповідає про алкоголь

Дженніфер Лопес спантеличила шанувальників
фото: jlo/Instagram

«Я люблю проводити час із родиною та друзями та випити трохи коктейлів»

53-річну американську співачку та актрису Дженніфер Лопес розкритикували за ролик про випивку.

Зірка сцени спантеличила шанувальників, опублікувавши в Instagram нове відео, в якому розповідає про свої стосунки з алкоголем і каже, що «інколи любить випити коктейлі». Це було відповіддю критикам, які накинулися на Лопес після новин про запуск її серії алкогольних коктейлів, оскільки сама вона, як відомо, не вживає алкоголь.  

Коли Лопес зверталася до своїх 248 мільйонів шанувальників, була одягнена в гламурний комбінезон без рукавів та доповнила образ парою великих сонцезахисних окулярів і сережок-кілець, а також золотою підвіскою зі своїм іменем.

У відео Дженніфер зазначила: «Я дуже схвильована, я люблю святкові вихідні, я люблю проводити час із родиною та друзями та випити трохи коктейлів. Я знаю, що багато людей говорили про те, що «О, вона навіть не п'є, що вона робить з коктейлем?» І, чесно кажучи, так було давно, я не пила».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Але шанувальники не оцінили виправдання бізнеследі: «Так дивно, коли вона говорить про відповідальне вживання алкоголю і не озлоблюється, знаючи, що її чоловік (страждав) від алкоголізму роками».

«Я просто збентежений тим, що вона говорить про алкоголь і коктейлі, коли її чоловік алкоголік… який нібито одужує? Це взагалі не має сенсу, і мені дуже важко це зрозуміти», – написав інший підписник. 

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес знялася в рекламі для Virgin Voyages. Повідомляється, що компанія випускає інструмент під назвою «Jen A.I.». Ви можете створювати власні персоналізовані запрошення від Джей Ло та ділитися ними зі своїми близькими, щоб запросити їх пригоду. 

Читайте також: Дженніфер Лопес розхвалила свого чоловіка та показала пікантне фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: