Принц Гаррі ледве не розбився, втікаючи від папараці: так загинула його матір

фото з відкритих джерел

Поліція Нью-Йорка поки що не коментувала заяви Гаррі та його дружини

Інцидент стався в Нью-Йорку після того, як королівське подружжя – принц Гаррі з дружиною відвідувало вечір благодійної організації Ms Foundation Women of Vision, де Меган Маркл вручали нагороду за її роботу. Про це пише ВВС.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от @wales_sussexupdate

У соціальних мережах з'явилися фотографії Гаррі, Меган та її матері Дорії Регланд, які їдуть до таксі.

«Вчора ввечері герцог і герцогиня Сассекські мало не розбилися під час автомобільної гонитви за участю групи дуже агресивних папараці, – цитує Reuters заяву. – Завзята гонитва, яка тривала понад дві години, призвела до безлічі ситуацій, коли ледве не сталося зіткнення з іншими водіями, пішоходами та двома офіцерами нью-йоркської поліції».

Поліція Нью-Йорка поки що не коментувала заяви Гаррі та Меган. Повідомляють, що участь подружжя у вечорі благодійної організації була їхньою першою спільною появою на публіці після коронації короля Чарльза III, на яку Гаррі їздив один. «Поширення цих фотографій – з урахуванням того, яким чином вони були отримані – призводить до заохочення практики, яка становить небезпеку для всіх причетних сторін і є вторгненням у особисте життя», – йдеться у заяві.

Принцеса Діана, мати Гаррі та спадкоємця британського престолу принца Вільяма, розбилася в Парижі у серпні 1997 року. Вона загинула внаслідок автокатастрофи, яка сталася у момент, коли її машину переслідувала група фотографів-папараці.

Читайте також: Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: