Батько Меган Маркл показав пресі знімок, який вона приховувала довгі роки

фото з відкритих джерел

Родичі приготували для герцогині черговий «презент» із минулого

Герцогиня Сассекська неохоче розповідає про сім'ю та своє минуле життя. Але її рідня, схоже, готова поділитися з журналістами найпотаємнішим. Батько Томас, сестра Саманта та брат Томас-молодший, з якими Меган Маркл не спілкується багато років, приготували для герцогині черговий «презент» із минулого.

Як стало відомо журналістам, дружина принца Гаррі хотіла приховати від публіки фотографію, зроблену багато років тому. Однак вони продемонстрували знімок, наголосивши на факті, що Меган «хотіла, щоб світ його ніколи не побачив».

Кадр явно зроблений досить давно: Маркл сидить за столиком на якомусь заході і дивиться убік, радісно посміхаючись. Волосся зібране в недбалий хвостик, а в низький виріз сорочки заправлена серветка. Перед Меганом стоять дві тарілки із залишками їжі.

Про час та місце знімку нічого невідомо. Фото продемонстрували напередодні інтерв'ю сім'ї Маркл, яке вийде на австралійському телебаченні. У ньому візьмуть участь усі родичі, від яких відмовилася герцогиня Сассекська – батько та брат разом із зведеною сестрою. Вони обіцяють не лише поділитися раритетними фото та відео, а й докладно розповісти про шлях актриси до слави та про те, як почали розвиватися її стосунки з принцом Гаррі.

За словами опальних родичів, це інтерв'ю змінить усе. «Меган досі працювала б офіціанткою, якби не тато», – каже її зведена сестра Саманта.

Читайте також: Скандал на Євробаченні. Співачка Руслана виступить на конкурсі, однак є нюанс

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: