Принц Гаррі та Меган Маркл вперше з'явилися на публіці після скандалу навколо коронації Чарльза III

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Під час спортивного матчу герцоги сміялися і виглядали задоволеними

Британського принца Гаррі та Меган Маркл помітили на баскетбольному матчі у Лос-Анджелесі. Пара вперше з'явилася на публіці після того, як у ЗМІ обговорювали, чи герцоги Сассекські будуть присутні на коронації Чарльза III.

Як відомо син та невістка короля виставила низку умов, на яких вони згодні приїхати. У результаті приїхати доведеться одному принцу Гаррі. Однак пробуде у Великій Британії молодший син монарха недовго: вже за кілька годин він вилетить у США до дружини та дітей.

Під час спортивного матчу принц Гаррі та Меган Маркл сміялися і виглядали задоволеними, хоча раніше в мережі ходили чутки, що у них проблеми у стосунках. Навіть були розмови, що пара може розійтися. Коли пару помітили на матчі, їх показали на великому екрані: як заявили очевидці, Меган та Гаррі закликали поцілуватися, проте вони не стали цього робити.

Раніше «Главком» писав, що син королеви Британії відповів принцу Гаррі, який публічно образив його матір. Герцог Сассекський назвав Каміллу «лиходійкою» і заявив, що вона «грала в довгу гру», щоб отримати його батька. Він також додав, що саме вона винна у розлученні його тата та мами.

Читайте також: Королева Єлизавета залишила загадковий лист, який відкриють тільки в 2085 році: що там

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: