Однорічний хлопчик вихопив у Кейт Міддлтон дизайнерську сумочку: реакція принцеси

фото з відкритих джерел

Під час прогулянки містечком в Уельсі у дружини принца Вільяма забрало сумку однорічне маля

Принц і принцеса Уельські нещодавно завітали до Аберфана, присвяченого жертвам катастрофи 1996 року, яка обрушилася на село. Потім королівське подружжя вирішило поспілкуватися з місцевими жителями. Кейт підійшла до місцевої жительки, яка тримала на руках сина Даніела.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 🇹🇷/🇬🇧 (@katemiddletonfanss)

Під час діалогу дитині дуже сподобалася маленька чорна сумочка Кейт Mulberry за 695 фунтів стерлінгів. Однак дитина довго не наважувалась віддавати Міддлтон її аксесуар. Коли Кейт відвернулася, хлопчик вирішив кинути дорогу річ на огорожу. На щастя, мати хлопчика встигла схопити сумку в останній момент. «Він може грати з нею, я повернуся», – відповіла добродушна принцеса.

Раніше «Главком» писав, що дружина майбутнього короля Великої Британії Кейт Міддлтон, яка відома педантичним дотриманням королівського протоколу, нещодавно здивувала однією деталлю в образі, яка є прямим відступом від правил. Принцеса Уельська з'явилася на великодній службі з червоним лаком на нігтях.

Правило королівського етикету стосовно манікюру наголошує: усі жінки сім'ї Віндзор повинні використовувати лише прозоре покриття. Традицію, яку ввела особисто Єлизавета II, вже багато років старанно дотримується всього двору. За винятком, звичайно, Меган Маркл: дружина принца Гаррі ще в 2018 році з'явилася на церемонії British Fashion Awards з темним лаком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: