Який вигляд Дорофєєва мала у шкільні роки? Співачка замилувала архівними фото

Надя Дорофєєва
фото: Instagram

Зі своїми старими та сучасними уподобаннями в одязі, Надя Дорофєєва прийшла до висновку, що зовсім не змінилася протягом років

Українська співачка Надя Дорофєєва вразила прихильників збіркою своїх дитячих фотографій, яку вона поділилася в Instagram.

Виконавиця вирішила продемонструвати свій стиль в одязі зі шкільних років і порівняти його зі своїми сучасними модними образами. Надя створила колажі, де поруч були архівні та свіжі знімки, і поділилася ними зі своїми фоловерами.

Зі своїми старими та сучасними уподобаннями в одязі, Надя Дорофєєва прийшла до висновку, що зовсім не змінилася протягом років.

«Точно кажуть, що фундамент освіти, звичок та стилю закладається у дитинстві. Я глянула на свої зміни у стилі та не могла утримати сміху, адже я залишилася непохитною», - жартома зазначила співачка.

Прихильники були раді такій веселій добірці від Наді і відзначили, що з роками зірка стає тільки кращою: «Ікона стилю у будь-якому віці», «Надя завжди вищого класу», «Була і залишається красунею», «В дитинстві - прекрасна, зараз - ікона».

Який вигляд Дорофєєва мала у шкільні роки? Співачка замилувала архівними фото фото 1
Який вигляд Дорофєєва мала у шкільні роки? Співачка замилувала архівними фото фото 2
Який вигляд Дорофєєва мала у шкільні роки? Співачка замилувала архівними фото фото 3
Який вигляд Дорофєєва мала у шкільні роки? Співачка замилувала архівними фото фото 4

Нагадаємо, що українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін офіційно одружилися.

На сторінках пари в Instagram з'явилися фото, де вони постають у весільних костюмах. Надя зображена у ніжній кремовій сукні до підлоги та у довгому вельоні, Міша не зрадив своєму стилю навіть на весіллі – наречений був у білій сорочці, піджаку і штанах, проте також одягнув кепку і кеди.

Сторінка бренду The COAT by Katya Silchenko поділилася секретом особливого весільного аксесуара нареченої. Фата-бандо виконана в стилі 20-х років XX століття. Волосся зірки було прикрашене квітами ручної роботи, щоб підкреслити автентичність фати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: