Руслана в коротких шортах та бронежилеті звернулася до НАТО і стала мемом

Руслана не продумала свій вихід в люди
фото з відкритих джерел

Переможниця «Євробачення-2004» Руслана побувала під Бахмутом

Українська співачка Руслана, яка активно займається благодійністю, здивувала користувачів мережі невдалим поєднанням одягу на відео, записаному під Бахмутом. Переможниця «Євробачення-2004» побувала в гарячій точці, де записала відео на тлі глибокої вирви від снаряду. Виконавиця звернулася до країн НАТО.

Користувачів мережі здивував зовнішній вигляд виконавиці. Вона одягла коротенькі шорти та футболку і при цьому захистила себе бронежилетом та каскою. Саме таке недоречне поєднання викликало насмішки. Відео було видалено з Instagram Руслани, але воно активно «гуляє» мережею.

Руслана в коротких шортах та бронежилеті звернулася до НАТО і стала мемом фото 1

 «Одяг саме для фронту», «Чи це пляж», «Дикі танці?», «Хто так одягається на передовій», «Нащо тоді одягати бронік?» – коментують здивовані користувачі мережі.

Руслана в коротких шортах та бронежилеті звернулася до НАТО і стала мемом фото 2

Нагадаємо, що українська співачка Руслана Лижичко, яка завжди реагує на гострі події в Україні, опублікувала архівне відео з Каховської ГЕС на своїй сторінці в Instagram. 

Додамо, що співачка, яка свого часу принесла Україні першу перемогу на Євробаченні, все ж таки виступить на конкурсі, але з Києва, а не Ліверпулю.

Читайте також: «Стань донором крові». У Львові Руслана виступила з благодійним концертом (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: