Кароль обиратиме лауреатів найпрестижнішої премії світу

«Відчуваю неймовірну честь і подяку», – написала Тіна
фото з відкритих джерел

Тіна Кароль – не єдина українка, яка є експерткою премії. У 2021 році скрипалька Асія Ахат стала голосуючим членом

Премія «Греммі», яку щорічно вручає американська Національна академія мистецтва та науки звукозапису США, вважається найпрестижнішою у сфері музики. Переможці визначаються за допомогою голосування активних членів, серед яких – артисти, продюсери та музиканти. У 2023 році до їхньої спільноти увійшла Тіна Кароль. Про це знаменитість повідомила в Instagram.

Кароль обиратиме лауреатів найпрестижнішої премії світу фото 1

«Відчуваю неймовірну честь і подяку, отримавши запрошення до музичної сім'ї «Греммі»  як голосуючий член», – написала артистка.

Кароль обиратиме лауреатів найпрестижнішої премії світу фото 2

Тіна Кароль є не єдиною українкою, яка долучиться до поважного журі. У 2021 році скрипалька Асія Ахат була голосуючим членом.

«Щоб бути голосуючим членом «Греммі», за тебе повинні подати петиції вже існуючі члени академії. Чотири особи надали свої рекомендації, оргкомітет уважно вивчив усю мою творчу біографію – так я й потрапила до цього списку», – розповідала вона.

Кароль обиратиме лауреатів найпрестижнішої премії світу фото 3

На сайті заходу йдеться, що у 2023 році Академія звукозапису офіційно запросила майже 3700 творців музики та професіоналів галузі доєднається до своєї команди.

Додамо, що відома українська співачка Тіна Кароль побувала в Італії, де зустрілася з Папою Римським. 

Нагадаємо, що українська співачка дає благодійні концерти по всьому світу, щоб привернути увагу світової спільноти до того, що відбувається в Україні через агресивні дії сусідньої держави.

З початком повномасштабної війни в Україні артистка відмовилася від усіх своїх російськомовних пісень – вона співає або українською, або англійською мовами. 

Додамо, що на сторінці в Instagram Тіна Кароль розмістила емоційне відеозвернення, у якому повідомила, що разом зі своїм благодійним фондом закупила човни, штани-броди та жилети, які відправляє до Херсона.

Читайте також: Тіна Кароль у річницю смерті чоловіка звернулася до нього в соцмережі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: