Ірина Білик показала, як підріс її молодший син

Молодший син Ірини Білик Табріз з'явився на світ у грудні 2015 року
фото з відкритих джерел

Артистка вперше за понад півтора року засвітила фото молодшого сина

Українська співачка Ірина Білик показала, як підріс її молодший семирічний син. Свіже фото артистка розмістила в Instagram.

Вперше за тривалий час артистка опублікувала світлину з хлопчиком. На фото зірка позувала поруч із Табрізом. Семирічний син виконавиці, якого вона не показувала понад півтора року, змінився. Табріз змужнів і, як зазначають прихильники Білик, хлопчик дедалі більше стає схожим на батька, фотографа Аслана Ахмадова.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ірина Білик (@bilyk_iryna)

У співачки з сином виникають суперечки щодо його зовнішнього вигляду. Тож артистка поцікавилася у фанів, як краще вчинити.

«Цікава ваша думка! Чи треба робити зачіску дитині таку, яку вона хоче?» – поцікавилася Білик.

Ведучий Слава Дьомін зазначив, що він не забороняв синові щось робити зі своїм волоссям.

«Мій син пофарбувався в рожевий колір в 10 років. Я не забороняв. Зате зараз вже ходить з нормальною зачіскою», –  поділився Слава Дьомін.

Відомо, що молодший син Ірини Білик Табріз з'явився на світ у грудні 2015 року. Батьком хлопчика став фотограф Аслан Ахмадов. 

Додамо, що Білик через 30 років перезаписала свою пророчу пісню

Нагадаємо, що Білик в обіймах Коляденка звернулася до шанувальників з незвичним проханням. «А ми до вас в ранковий час!» – заінтригувала артистка. Ірина також попросила шанувальників написати, кого б вони хотіли обійняти зранку. Підписники співачки підтримали ідею теплими коментарями.

Раніше «Главком» писав, напередодні дня народження знаменитої співачки на її ютуб-каналі з’явився дивовижний документальний фільм «Bilyk & Friends». Друзі Білик чесно видали на камеру, що думають про неї.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: