Гурт Kazka зухвало звернувся до Путіна біля стін суду у Гаазі

«Кому зайняти місце в першому ряду?» – підписали артисти допис в соцмережі
Фото: соцмережі

Музиканти нагадали лідеру країни-агресора, що його чекає в найближчому майбутньому

Гурт Kazka, який гастролює Європою з виступами, на своїй сторінці в Інстаграм виклав світлину з міста, де був запланований їх черговий концерт. На фото – Гаага, і саме ця установа зараз розглядає позов України проти країни-агресорки Росії. Музиканти вирішили, що це прекрасний привід нагадати Путіну, що його чекає в найближчому майбутньому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KAZKA (@kazka.band)

Артисти завітали до стін Міжнародного суду ООН за зробили красномовне фото. «Чекаємо  на тебе тут, х#йло!» – написали на великому плакаті у зверненні до президента РФ музиканти. «Кому зайняти місце в першому ряду?» – підписали допис в соцмережі.

Раніше «Главком» писав, що Джамала, яка кілька днів тому виступила на сцені Євробачення у фіналі конкурсу, на своїй сторінці в соцмережі розповіла, як їй вдалося приховувати від організаторів трансляції свій задум: вигукнути зі сцени під час свого виступу «Слава Україні! Героям Слава!».

Також «Главком» писав, що українські топ-зірки феєрично запалили на гранд-фіналі Євробачення. Kalush Orchestra виконали свою Стефанію, яка принесла їм перемогу в конкурсі у минулому році. В одному з фрагментів виступу на екрані з’явилася принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка награла мелодію композиції на фортепіано. Співачка Тіна Кароль з’явилася на сцені через 18 років після участі у пісенному конкурсі. В Ліверпулі співачка знову виконала фрагмент свого хіта Show me your love, однак у новому аранжуванні. Народна улюблениця Вєрка Сердючка приготувала для єврофанів приголомшливий виступ. Сценічна мама виконавиці, артистка Інна Бєлоконь зіграла на бас-гітарі. А Вєрка так емоційно виплясувала на сцені, що її взуття полетіло у глядацьку залу. 

Читайте також: Міка Ньютон вперше заговорила про скандал з переможницею Євробачення, яку підозрюють у плагіаті

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: