Відомий блогер здав співачку Йолку: шле із Москви гроші ЗСУ

Коли в Україні почалася повномасштабна війна, уродженка Ужгорода обрала мовчання

Співачка Йолка (справжнє ім'я Єлизавета Іванців), яка з початком великої війни продовжує жити та виступати в Росії, переказує кошти українським військовим.

Про це розповів відомий блогер Богдан Беспалов. Він виклав відео на своєму ютуб-каналі, в якому стверджує, що Йолка допомагає через своїх друзів в Ужгороді.

«У Лізи є кілька найкращих друзів в Ужгороді – Сергій та Вікторія. Ліза висилає гроші іноді особисто, частіше через інших людей друзям в Ужгород. Після цього ці перекази дробляться на дрібніші суми та виводяться через інших людей. Уже після виведення, кошти передаються на допомогу ЗСУ. Сама схема складна, для того, щоб у Москві не знайшли жодного натяку на допомогу Батьківщині. Це робиться не через патріотичність, а щоб мати план «Б», – розповів Беспалов.

За словами блогера, Йолка висилає кошти, щоб у неї була можливість повернутися до України: «У разі тотальної темряви в Росії, Ліза зможе приїхати до України, заявити, що мовчала, бо їй погрожували, але, попри все, вона таємно допомагала українській армії».

Нагадаємо, співачка Йолка розпочала музичну кар'єру у складі ужгородського гурту B&B. Згодом виїхала до Росії. Йолка не приховує, що вже багато років націлена на слухачів-росіян. За даними ЗМІ, проживає в місті Сергієве Посад під Москвою. Артистка не афішує українське коріння, а тема політики та війна в Україні для неї – табу. Незважаючи на це, «голуб миру» в 2010-2020 роках виступала суддею на українському шоу «X-фактор», яке знімав телеканал СТБ.

Раніше «Главком» писав, що Йолка пообіцяла російській владі не «дискредитувати втарую армію»: документ потрапив в мережу.

Читайте також: Колишній киянин Цекало, який мовчить про війну, обматюкав в США шанувальницю

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: