Скандальна співачка Maruv вирішила нагадати про себе

Співачка опублікувала світлини з 2020 року
фото: Facebook Maruv

Співачка Maruv, яка мовчить про війну, з’явилася у соцмережах

Скандальна співачка Maruv вирішила нагадати про себе, виклавши фото на сторінці у Facebook.

Опубліковані світлини були зроблені під час зйомок кліпу на пісню Sad Song ще у вересні 2020 року.

З початку повномасштабної війни Maruv сиділа тихо. Вона рідко щось публікувала в соціальних мережах після 24 лютого 2022 року та мовчала про повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Перед війною Анна Корсун активно будувала кар'єру в Росії, навіть мала справи з Кіркоровим. З ним українська артистка в 2021 році випустила спільну пісню.

Раніше у артистки вже були конфлікти через її політичні погляди. Через проросійську позицію та концерти в Росії вона не поїхала на Євробачення від України в 2019 році.

Нагадаємо, стало відомо, що Maruv планує повернутися в Україну. Про це стверджує на своєму ютуб-каналі зірковий блогер Богдан Беспалов.

«Вони з Анею прийняли рішення перечекати війну», – зачитав повідомлення від інсайдерів Беспалов про рішення Maruv та її чоловіка, директора виконавиці Олександра Корсуна. За словами інсайдерів блогера, Maruv не розірвала контракт з російським лейблом, а тому зможе продовжувати кар'єру на території країни-агресорки: «Їм не важливо, гривні чи рублі. На їхню думку, війна РФ проти України – брудні ігри».

Раніше «Главком» писав, що співачка вперше за довгий час співачка вийшла на зв’язок у соцмережі. На її сторінці в Інстаграм з'явилися сторіс з геолокацією. Судячи з геовідмітки, співачка знаходиться на курорті в Омані. Ця держава розташована в Південно-Західній Азії і межує з Саудівською Аравією, ОАЕ та Єменом. З кадрів, які публікує Maruv, видно, що там вона займається боксом, грає у баскетбол, відпочиває біля басейну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: