Alena Omargalieva заспівала гімн України перед боєм Усика у Вроцлаві (відео)

Гімн України перед боєм виконала Alena Omargalieva
фото: скріншот з відео

Гімн України у виконанні Alena Omargalieva наживо почули понад 42 тисячі фанатів боксу

26 серпня у польському місті Вроцлав відбувся бій Олександра Усика проти британця Даніеля Дюбуа. Гімн України перед поєдинком виконала українська співачка Alena Omargalieva. Про це стало відомо з особистої сторінки співачки в Instagram.

Презентував виступ легендарний американський ринг-анонсер Майкл Баффер, який прилетів до Вроцлава спеціально на бій Усика. 

Гімн України у виконанні Alena Omargalieva наживо почули понад 42 тисячі фанатів боксу на стадіоні, а мільйони глядачів у понад 190 країнах світу побачили цей виступ на телеекранах. 

«Це справжня честь представити нашу країну і вкотре заявити мільйонам глядачів про нашу силу, мужність та відвагу! Нехай у кожному куточку земної кулі буде чутно «Ще не вмерла України…» », – про подію Alena Omargalieva. 

Нагадаємо, що український боксер Олександр Усик відомий на увесь світ чемпіон. Окрім легендарної боксерської кар’єри восени 2022 року боксер став амбасадором президентської ініціативи United 24 і зараз продовжує збирати кошти на проєкти, присвячені відбудові України.

Читайте також: Іменитий спортсмен зізнався, що хоче балотуватися в президенти України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: