Ані Лорак знайшла нову роботу на російському телебаченні

Співачка-зрадниця Ані Лорак
фото: instagram/anilorak

Пісенне шоу вийде на телеканалі НТВ

Українська співачка Ані Лорак вже тривалий час живе у Росії та підтримує злочинні дії президента Володимира Путіна, стане суддею на російському шоу «Ти супер». Про це повідомляє російський ресурс The Voice. 

Пісенне шоу вийде на телеканалі НТВ, там братимуть участь діти, які живуть у дитбудинках, школах-інтернатах та з прийомних, опікунських сімей.

Можливо там показуватимуть фейкові сюжети про українських дітей, яких незаконно привезли до РФ і розлучили зі своїми близькими.

«Я чудово знаю, що таке стояти на сцені, бувши конкурсантом, і на що звертати увагу, коли ти перебуваєш у ложі журі. І я зможу поділитися цим досвідом. Головне завдання – оцінювати не мить, а розглянути потенціал, бо таланта і дрібочки досить, а ось завзяття потрібен цілий океан», – про свою роботу розповіла Лорак.

Нагадаємо, що раніше співачка Ані Лорак, яка зрадила Україну і наполегливо мовчить про повномасштабну війну, вирішила дати концерти в РФ. Поки країна-агресор продовжує вбивати українців, артистка хоче співати і виступати перед росіянами.

До того ж на фан-сторінці української співачки Ані Лорак, яка незважаючи на війну, продовжує будувати музичну кар’єру в Москві, з’явилася серія дивних відео. Виконавиця на колінах повзає по землі, висаджуючи під прицілами фотокамер квіти.

Також Ані Лорак, яка вже тривалий час живе у Росії та підтримує злочинні дії президента Володимира Путіна, у Міжнародний день захисту дітей знову себе проявила. Вночі 1 червня російські терористи обстріляли Київ, внаслідок чого загинуло троє людей, зокрема й 9-річна дівчинка. Кароліна вирішила, що їй необхідно привітати росіян зі святом та наголосила, що завжди допомагатиме дітям.

Читайте також: «Великі проблеми з алкоголем»: Анна Сєдокова впала на сцені у Москві (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: