Лобода та Лорак одночасно дали концерти в Казахстані (відео)

колаж 24 Каналу

Ані Лорак вирушила до Казахстану безпосередньо після зйомок на одному з федеральних каналів Росії у Москві

Українські співачки, які викликають різні реакції у суспільстві, а саме Світлана Лобода та Ані Лорак, одночасно провели концерти в Казахстані. 

Ані Лорак, яка має українське громадянство, вирушила до Казахстану безпосередньо після зйомок на одному з федеральних каналів Росії у Москві. В Алмати вона влаштувала виступ, а потім вирушила до міста Капчагай (колишній Конаєв), розташованого на відстані 75 км від Алмати. Там співачка розважала гостей одного з казино.

Цікаво, що Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки) не висловила жодного слова щодо війни на рідній землі. Місцеві мешканці також не виразили протесту проти її виступу, хоча раніше вони відмовилися від концертів відомих путінських артистів, включаючи Григорія Лепса.

Водночас на півночі Казахстану, у столиці Астані, виступила співачка Світлана Лобода. 

«Я обожнюю повертатися до Казахстану. Тут унікальна культура та неймовірні люди. Зовсім недавно була Астана та Сімей, а сьогодні знову мої улюблені Алмати», – написала Лобода російською у своєму Instagram.

Лобода та Лорак одночасно дали концерти в Казахстані (відео) фото 1
Лобода та Лорак одночасно дали концерти в Казахстані (відео) фото 2

Раніше повідомлялося, що 27 вересня співачка Ані Лорак, яка охарактеризувала російську агресію на Україну як «конфлікт», виступить з концертом у Москві. Зазначимо, що привітати та підтримати Ані Лорак цього дня прийдуть Філіп Кіркоров, Мот, Артем Качер, які відкрито підтримують агресію РФ проти України.

Нагадаємо, Ані Лорак стала однією із суддів російського талант-шоу «Ти супер». Однак навіть серед росіян виникли дискусії про її зовнішність, а деякі зовсім зустріли співачку з обуренням.

Анонс із закликом Ані Лорак дивитися передачу був оприлюднений у соціальних мережах проєкту. На відео у співачки екстравагантна зачіска, що відкриває її обличчя. Важливо зазначити, що у своєму Instagram знаменитість має зовсім інакший вигляд.

Читайте також: «Не розуміє, що таке Україна»: репер Yarmak різко висловився про виступи Лободи для військових

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: