Зірка «Дизель шоу» – російським військовим: Кидайте зброю, бо вас порвуть

Танкович рашистам: Запитайте в себе, де ви зараз перебуваєте?
фото з відкритих джерел

Актор Дмитро Танкович дав окупантам слушну пораду

Актор «Дизель шоу» Дмитро Танкович, який народився на виріс в Білорусі,  звернувся до російських окупантів зі слушною порадою. Він порадив рашистам швидше тікати додому. Відео зі своїм виступом артист розмістив в оглядовому випуску новин NEXTA Live, де він зараз працює. Дмитро попередив російських солдат, що захисники України не зупиняться, поки не повернуть всі свої землі.

«ЗСУ не зупиняться, звільняючи свою землю, на яку прийшли чужі люди. Прийшли туди, де українці росли і ростили дітей. Де навчалися і навчали внуків. Де жили та давали нове життя. Так, як і ви, але вони на своїй землі. Запитайте в себе, де ви зараз перебуваєте?» – каже Танкович.

За словами Дмитра, окупанти воюють не за свою батьківщину, не за безпеку власних сімей, а за амбіції кремлівського уряду: «Ці хлопці й дівчата з української армії такі ж як ви, але з однією відмінністю. Вони порвуть вас на шматки і правильно зроблять, бо ви не на своїй землі, а вони в себе вдома. Вас тут ніхто не чекав, тому розвертайтесь, кидайте зброю і йдіть до себе».

Раніше співачка Оля Полякова емоційно звернулася до росян, які нарешті вийшли на мітинги, але не проти війни в Україні, а лише для того, щоб їх дітей не відправляли на фронт.

«А де ви раніше були? Тільки коли вас, росіян, це торкнулося особисто, і страх за ваших діточок змусив вас нарешті вийти на вулицю. І ви нарешті кричите. А наших дітей вам шкода не було? А нашим дітям життя було не потрібне? Ви сім місяців спостерігали, як на нас летять бомби! Як тисячами гинуть від ваших смердючих орків наші мирні люди, наші діти, люди похилого віку. Пожинайте плоди свого довбаного мовчання і нездатності протистояти своєму кривавому вовкулаку. У нього апетит до м'яса ваших синів тільки розігрався. Тож готуйте пакети, ласкаво просимо до нас на могилізацію», – звернулася до населення РФ співачка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: