Відома блогерка лягла під ніж пластичного хірурга та виклала відверте відео з операційної

фото з відкритих джерел

Раміна Есхакзай вже не вперше користується такими послугами

Ведуча Раміна Есхакзай повідомила на своїй сторінці в соцмережі, що наважилася на пластичну операцію. Вона розповіла, що зробила септопластику.

«Якщо простими словами, вирівняла носову перегородку, щоб гарно дихати. Також прибрали кісту. Я не змінювала форму носа. Ця операція для того, щоб нормально дихати», –  написала Раміна. За її словами, операцію робила в Києві, наразі відчувається нормально.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ramina Eshakzai (@raminalalala)

«Щодо ціни, разом із аналізами, таксі, ліками, у мене вийшло десь 40 тисяч гривень. Але у мене було 3 маніпуляції. Якщо тільки перегородка, це дешевше», – додала блогерка.

Септопластика – це хірургічна операція з виправлення викривлення носової перегородки. Під час операції лікарі зняли для блогерки відео, де пояснювали, що робитимуть. Цей ролик Есхакзай також поширила в мережі. Зараз дівчина почувається нормально.

Раміна Есхакзай зізналася, що робила і раніше пластичні операції. Розкрити таємницю їй довелося на телешоу «Холостяк» через суперниць, які зробили все можливе, щоби вивести її на чисту воду. Щоправда, Раміна довго відмовлялася і відмовлялася визнавати цей факт, але таки розкрила всі карти: «Я довго думала, говорити чи ні. Я робила пластичні операції».

За словами дівчини, їй довелося видалити грудочки Біша. Це припухлості, що утворюються в районі щічок у дітей. З віком вони проходять, але іноді цього не відбувається і доводиться звертатися за допомогою до хірургів. Саме так, за словами Раміни, було в її випадку.

«Після процедури овал обличчя згладжується, ніс починає здаватися більше. Лікар допоміг вирішити цю проблему хірургічним шляхом. На цьому все», – розповіла Раміна.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: