Зірка серіалу «Свати» звернулася до російських колег з гучною заявою

Анна Кошмал зі своїми серіальними дідом та бабою
фото з відкритих джерел

Анна Кошмал радить російським акторам не будувати ілюзій, що війна їх не торкнеться

Зірка серіалу «Свати» Анна Кошмал після того, як президент РФ Путін оголосив про часткову мобілізацію росіян, розмістила в Instagram публікацію, яку адресовувала колегам із РФ.

«По вас уже йдуть! Я досі не можу повірити в це безумство! Замість того, щоб будувати, йти вперед, радіти життю, ростити дітей і робити життя кращим, «сусідня країна» продовжує розв'язувати найкривавішу і найстрашнішу війну 21-го століття і готова всіх повбивати, і своїх, і не своїх, заради божевільних амбіцій, прикритих відвертою брехнею», – написала акторка.

Актриса каже, що не варто думати російским артистам, що їх війна мине стороною: «Поки ви це не зупините, нічого хорошого не буде! Не будуйте ілюзій, що війна вас не торкнеться! Торкнеться! Рано чи пізно вам доведеться дуже дорого розплачуватися за підпорядкування, страх чи криваві переконання».

Раніше «Главком» писав, як інші українські зірки прокоментували заяву Путіна: Дайте діду пігулки. Телеведучий Володимир Остапчук перерахував російських артистів, яких треба брати на фронт в першу чергу, а блогер Олексій Арестович звернув увагу, як жалюгідно виглядає президент РФ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: