Українці в мережі склали список російських артистів, яких треба відправити на фронт

І Доліна нехай в окопах про погоду співає
фото з відкритих джерел

«І нехай гарно вдягнуться, і целофановий мішок для сміття не забудуть взяти», – пишуть користувачі Фейсбук

Акторка Римма Зюбіна на своїй сторінці у Фейсбук попросила підписників написати, кого з російских артистів потрібно мобілізувати на фронт в першу чергу. «А кого з російських акторів, музикантів, артистів балету, шоубіза, ви хотіли би бачити серед мобілізованих? Я починаю: Машков, Харатьян. Продовжіть список», – написала Зюбіна.

Коментаторів двічі запрошувати не довелося: «Філю Кіркорова і Баскова!», «Корольову і Кіркорова!», «А Тарзана нє? Тіки Наташу?», «Кстаті, Тарзан там якийсь сєржант. Ото нехай пенделює на фронт», «А в перервах між боями (якщо доживе до перерви) буде стриптиз влаштовувати. Для підняття бойового духу, і не тільки, однополчан», «Недоробленого Газманова і Чєчєріну – ту  сучку, яка наш прапор зривала», «Пугало Чічєріна там вже воює. Дев'ять разів на день дає. Концерти», «Порєченкова... Воно, курва, з кулемета стріляло на камеру ще в період АТО. Вважаю має бойовий досвід, хай іде першим», «Расторгуєв і Газманов. Недарма ж один, як ідіот, у формі бігав, а інший про ахвіцерів глотянку рвав».

«Соловйова, Попова. Женщін можна? Скабєєву з Сімоньян на передову!», «Муж Сімоньян – як його в чорта прізвище? Я б його ващє генералом взяла б», «Євген Миронов, який, як хтось написав дуже точно, повісив свою совість на цвяшок і поперся в Маріуполь... Гармаш, на жаль, не підходить за віком», «Після того, як переглянула відео відвідування Харатьяном поранених у лікарні, здається в Донецьку, в списку номер один!», «Шатунов вже сам вмер».

«Жеребцов, Ратников, Добронравови – список великий, насправді. Варто відкрити перелік фільмів, які знімалися в Україні, в яких на головних ролях російські актори і майже всі вони або мовчать, або з буквою «зет» на лобі», «Марія Шукшина радисткою, дуже хоче», «Бєзруков , щоб став безноговим або безголовим», «Сосєдов хай теж буде, хлопцям на поржать», «Подивилася б на клоуна святого отця військового капелана Охлобистіна. Але, напевно, багатодітних з діагнозом на голову не беруть», «Добронравов, мені здається, дуже хоче туди!», «Валюха теж».

«Петросяна, пошуткував би перед смертю», «І Доліна нехай в окопах про погоду співає», «Харатьян та Боярский зі шпагами. І нехай гарно вдягнуться, і целофановий мішок для сміття не забудуть взяти», «Письменники рахуються? Тоді Лук'яненко, від останнім часом дуже полюбляє називати Україну «Малоросією», «А Пускепаліс вже доїздився у Донецьк», «Бабкіна, та шо Надєжда, в Маріупіль приїхала театр відбудовувати, то їй треба зробити квиток надовше», «А ще Дюжева – воно так пафосно на якомусь концерті про патріотизм вєщало, хай піде справою, а не ротом доведе свою любов до родіни», «Та усіх. Наші хлопці справляться», «Скільки мерзоти серед російських акторів – не перелічити. Простіше назвати порядних».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: