Полякова звернулася з емоційною заявою до росіян: Готуйте пакети

Своє звернення Полякова почала з відео, яке було знято на камеру телефона під час однієї з акцій протесту
фото з відкритих джерел

Ольга Полякова запитала у росіян, які мітингують проти мобілізації: А наших дітей вам шкода не було?  

Співачка Оля Полякова на своїй сторінці в соцмережі опублікувала емоційне відеозвернення до росіян, яким вчора вранці їх президент оголосив про мобілізацію. Своє звернення Полякова почала з відео, яке було знято на камеру телефона під час однієї з акцій протесту, в якомусь російському місті. Учасників мітингу було знято зі спини під час скандування фрази «Життя нашим дітям».

«А де ви раніше були? Тільки коли вас, росіян, це торкнулося особисто, і страх за ваших діточок змусив вас нарешті вийти на вулицю. І ви нарешті кричите. А наших дітей вам шкода не було? А нашим дітям життя було не потрібне? Ви сім місяців спостерігали, як на нас летять бомби! Як тисячами гинуть від ваших смердючих орків наші мирні люди, наші діти, люди похилого віку. Пожинайте плоди свого довбаного мовчання і нездатності протистояти своєму кривавому вовкулаку. У нього апетит до м'яса ваших синів тільки розігрався. Тож готуйте пакети, ласкаво просимо до нас на могилізацію», – звернулася до населення РФ співачка. 

Тим часом відома російська телеведуча Лера Кудрявцева, яка з перших днів війни ніяк не окреслювала свою позицію щодо російської агресії в Україні, виступила зі скандальною заявою. «Я завжди була емпатом. Завжди переживала за все більше. Клянусь! Я більше ніколи не скажу, що мене нема чим здивувати, – написала Кудрявцева в особистому блозі. – Не хочу писати, але доведеться. Але... Мене особисто не питали, чого я хочу. Я живу в Росії і якщо вже доведеться піти бабам на фронт. Піду».

Телеведуча додала, що і її 32-річний син теж не залишиться осторонь після оголошення часткової мобілізації. Що тут думати. Треба, значить, треба», – написав зірковій матері Жан, коли та йому повідомила про оголошену Путіним мобілізацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: