СБУ перевірила лейбл Papa Music на зв'язки з Росією після звинувачень Wellboy

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Антон Вельбой із скандалом порвав із продюсерським центром

Лейбл Papa Music пройшов перевірку від СБУ щодо їхньої можливої співпраці з росіянами. Раніше співак Антон Вельбой (Wellboy) натякав на зв'язки лейбла з Росією. Представники центру самостійно подали документи на перевірку до СБУ. Таким чином Papa Music хотіли довести, що слова артиста є безпідставними.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от PAPA MUSIC (@papa.music.ukraine)

«Як і обіцяли, ми публікуємо офіційну відповідь від СБУ, яка підтверджує наклеп від третіх осіб на нашу адресу. І сподіваємося, це поставить крапку з цього питання», – йдеться в офіційному повідомленні Papa Music. Також представники Papa Music звернулися до ЗМІ з нагадуванням, що музикант Антон Вельбой не має права «використовувати у власних цілях та публічно виконувати» свої пісні. Права на них належать лейблу.

Раніше «Главком» писав, що Антон Вельбой (Wellboy) із скандалом порвав із продюсерським центром Papa Music. 

Продюсер співака Євген Тріплов записав у відповідь відео на своїй сторінці в соцмережі, де з подивом повідомив, що дізнався про рішення Wellboy з Інстаграм. Тріплов є режисером його кліпів і автором виконуваних ним пісень. «Люди вклали в Антона більше 200 тисяч доларів, працювали з ним два роки, зробили всі його хіти, його зробили, як артиста. Ми будемо все це вирішувати у юридичній площині і подивимося хто правий», – йдеться в заяві Тріплова.

Нагадаємо, раніше продюсером співака Wellboy був скандальний Юрій Бардаш, який після початку повномасштабного вторгнення втік до Росії. Антон Вельбой оголосив, що припиняє працювати з Бардашем так само через соцмережі.

Читайте також: Андрій Данилко відмовився від своєї знаменитої зірки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: