Ольга Сумська виклала в мережу дуже особисті знімки з нагоди родинного свята

фото з відкритих джерел

Артистка привітала себе та чоловіка з річницею весілля

Акторка Ольга Сумська сьогодні, 6 травня, відзначає річницю шлюбу з актором Віталієм Борисюком. Артистка написала на своїй сторінці в соцмережі, що вона з коханим уже 27 років разом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ольга Сумська (@olgasumska)

З нагоди річниці Сумська поділилася архівними фото із Борисюком, які підписала: «6 травня. 27 років разом... Вірю, що й надалі ми збережемо ці почуття, Віталій!»

Подружжя привітали колеги. «Щирі вітання, красунчики! Купайтесь в щасті, тоніть в коханні! Обіймаю!» – написав співак Павло Зібров. «Ви неймовірні! Вітання і щастя вашій родині! Любимо вас», – додала акторка Любава Грешнова. Віталій Борисюк відповів дружині захопливими вподобайками.

Треба сказати, що акторка Ольга Сумська любить тішити шанувальників своїми архівними знімками. Раніше «Главком писав», що артистка на своїй сторінці в Інстаграм опублікувала дуже особисті ретрознімки. На фото – вона з чоловіком, Віталій Борисюк із маленькою Тонею Паперною (її донькою від першого шлюбу з актором Євгеном Паперним) та дуже рідкісне фото свекрухи Ольги. Артистка підписала добірку чорно-білих знімків: «25 років тому. Приємно згадувати. Стіл накритий мамою Віталіка Оленою Петрівною: яка ж була господиня! Я багато чого у свекрухи навчилася. Щасливі роки».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: