Почали запрошувати на інтерв'ю: підліток з Миколаївщини про зйомки в кліпі Imagine Dragons

український підліток розповів про зйомки у кліпі Imagine Dragons
фото: скріншот

За словами підлітка, зйомки тривали приблизно тиждень

14-річний Олександр Згурський із селища Новогригорівка, що на Миколаївщині, знявся у кліпі американського гурту Imagine Dragons. У відеоматеріалі розповіли історію хлопчика, який з родиною втратив усе через російське вторгнення. Історію 14-річного підлітка опублікувало видання «Суспільне».

Підліток переживав війну в селі та поїхав лише після початку масованих обстрілів. Після повернення він виявив, що його будинок зруйнований російськими боєприпасами.

Хлопчик розповів журналістам, що знятися у кліпі Imagine Dragons йому запропонував американський фотограф та співак. При цьому він не уточнив, про кого саме йдеться.

«Я спочатку не хотів, потім він розповів, що я можу стати відомим, що до мене можуть приїхати волонтери, допомогти дім відремонтувати, тож я потім погодився» – згадує Олександр.

Процес зйомки затягувався через погодні умови та відсутність у селищі електрики.

Окрім будинку головного героя у кліпі можна побачити напівзруйновану школу, в якій він провчився майже 9 років.

«Хотілося б, щоб цю школу відремонтували, коли буду дорослим, щоб приїжджати сюди, і мої діти могли б тут навчатися, щоб хтось допоміг відремонтувати», – сказав хлопчик журналістам.

Він також зізнався, що після закінчення школи хоче вивчитися на електрика та повернутися працювати у рідне село.

Як зазначає Олександр, після виходу кліпу йому почали писати відомі люди, а ЗМІ почали запрошувати на інтерв'ю.

«Почали відомі тіктокери, все відзначали мене. Несподівано так було, бо я не знав, що цей кліп опублікували», – розповів підліток.

Раніше повідомлялося, що американський гурт Imagine Dragons зняв кліп на пісню Crushed, який присвятив війні в Україні. У ньому розповідається про 14-річного українця Сашка, який пережив п'ять місяців обстрілів свого міста.

Читайте також: Оголошено 10 переможців другого півфіналу: відео виступів

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: