Андрій Данилко відмовився від своєї знаменитої зірки

Підписники Бєлоконь відзначили, що зіркові друзі виглядають неперевершено
Фото: соцмережі

Під час європейського турне Данилко та з мамою Сердючки приміряли нові головні убори

Музикант Андрій Данилко, який виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки, вирушив зі своєю командою в європейський тур із концертами. Акторка Інна Бєлоконь, яка грає на сцені маму Сердючки, виставила в соцмережі світлину, на якій показала, як вони проводять час між виступами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Inna Belokon (@belokoninnaviktorovna)

Під час європейського турне артисти завітали до однієї з крамниць, в якій приміряли капелюхи кольорів прапору України. Бєлоконь на фото позує в блакитному капелюшку, а Данилко – в жовтій шапці з вухами.

Раніше «Главком» писав, що музикант Андрій Данилко, який феєрично виступив у фіналі Євробачення у Ліверпулі з хітом, із яким став срібним призером пісенного конкурсу в 2007 році, в інтерв'ю розповів, чому організатори попросили його не співати «раша гудбай». Народна улюблениця Вєрка Сердючка приготувала для єврофанів приголомшливий виступ у Ліверпулі. На сцені із артисткою з’явилася велика команда танцюристів та вокалістів. А сценічна мама виконавиці, артистка Інна Бєлоконь у фіналі Євробачення зіграла на бас-гітарі. Вєрка так емоційно виплясувала на сцені, що її взуття полетіло у глядацьку залу.

Читайте також: Стало відомо, як Віктор Павлик отримав скандальну спецперепустку «для обраних»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: