Представниця Олега Винника прокоментувала чутки про його онкологічне захворювання

фото з відкритих джерел

Валерія Барон запевняє, що розмови про те, що виконавець не повернеться в Україну, вигадки

Керівниця офіційного фан-клубу Виника Валерія Барон на сторінці у Фейсбук спростувала інформацію, що співак залишив Україну назавжди та має онкологічну хворобу.

«У співака була онкологія». Звідки така інформація? Лікар, лікарня, медичні документи, які підтверджують діагноз? Немає? Чому немає? Та тому що у Берліні, як і у всьому цивілізованому світі діє принцип лікарської таємниці! Ні, не чули? «Олег запатентував своє ім'я в Німеччині, тож скоріш за все не повернеться». Як це взагалі між собою пов'язано? Скидається на те, що комусь дуже хочеться, щоб він не повернувся не лише до України, а і на сцену загалом. Не дочекаєтесь!» – оголосила Валерія Барон.

Також представниця співака прокоментувала численні заяви його зіркових колег: «Зіркові друзі прикривають Винника й водять за носа його аудиторію». Винника не потрібно прикривати. Він не зробив нічого поганого. А постійні коментарі-здогадки колег і тих, хто ще вчора називав його другом, з насмішками, мовляв зник/втік/помер, можливо  потрібні для власного піару тих, хто коментує. Знаєте, навіть його відсутність у публічному просторі не залишає їх у спокої. Мабуть хвилюються, що рано чи пізно він таки з'явиться. І він з'явиться!»

Нагадаємо, про те, що співак Винник приховує страшну хворобу розповів в мережі відомий блогер Богдан Беспалов.

«Хворіє він онкологічним захворюванням. Ані Слава Дьомін, ані Маша Єфросиніна, ані Оля Полякова – ніхто не хотів озвучувати діагноз, тому що у нас все толерується у суспільстві шоубізнесовому, у нас усі усміхаються одне одному, грають за правилами. Досить важко він його переносив, переніс, лікується. Перебуває у Берліні», – розповів Беспалов на своєму ютуб-каналі. Блогер також повідомив, посилаючись на свої джерела, які працюють в клініці, де проходить лікування Винник, що виконавець не буде повертатися до України з Німеччини.

Блогер Богдан Беспалов в комментарях під дописом Валерії Барон натякнув, що інформація про хворобу співака надійшла йому від рідних виконавця. 

Читайте також: Після скандальної заяви Алека Болдвіна про батьків застреленої українки, відновили зйомки його фільму 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: