Папараці підловили Шона Пенна на побаченні з українською акторкою

фото з відкритих джерел

Вони відвідали відомий ресторан Nobu у Малібу

Американські папараці підловили зазвичай дуже потайливого Шона Пенна на побаченні. Як пише британський таблоїд Daily Mail, Шон вирушив на романтичну вечерю з актрисою з України Ольгою Коротяєвою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от LorenzoPhotography (@lorenzophotographer)

Вони відвідали відомий ресторан Nobu у Малібу. Ольга Коротяєва – українська акторка, яка народилася та виросла в Черкасах. Вона знімалася у таких картинах, як «Вибух», «Банковий квартал», «Щастя» та інших.

Шон Пенн – офіційно холостяк. У 2021 році стало відомо, що актор розлучається з актрисою Лейлою Джордж через рік після весілля. Джерело, близьке до пари, заявило, що ініціатором розставання стала дружина голлівудської зірки. Цей шлюб був третім для Шона. Він був одружений з Мадонною з 1985 по 1989 рік та з актрисою Робін Райт – вони зіграли весілля в 1996 році (остаточно розлучилися в 2010).

Раніше «Главком» писав, що голлівудський актор Шон Пенн зніметься в українській кінокартині – кіноальманасі «Війна очима тварин». Оскароносний актор зіграє саунд-продюсера, який випадково стає свідком початку війни.

Зйомки новели відбудуться в Україні та Лос-Анджелесі влітку 2023 року. Режисером дев’ятої, завершальної, історії буде Мирослав Слабошпицький. Робота над кіноальманахом розпочалася навесні 2022 року. У зйомках беруть участь як українські, так і закордонні режисери. Кожна серія присвячена подіям війни в Україні, сюжети основані на реальних історіях, а головні герої – тварини. Світова прем'єра кіномальманаху запланована на кінець 2023 – початок 2024 року.

Читайте також: На «Танцях з зірками» у Швеції кран-камера на повному ходу у прямому ефірі збила людину

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: