Шон Пенн зіграє головну роль в українському художньому фільмі про війну

фото з відкритих джерел

Режисером картини стане Мирослав Слабошпицький

Голлівудський актор Шон Пенн зніметься в українській кінокартині – кіноальманасі «Війна очима тварин». Як повідомляє The Hollywood Reporter, оскароносний актор зіграє саунд-продюсера, який випадково стає свідком початку війни.

Зйомки новели відбудуться в Україні та Лос-Анджелесі влітку 2023 року. Режисером дев’ятої, завершальної, історії буде Мирослав Слабошпицький. «Я дуже радий бути частиною цього фільму. Для мене велика честь співпрацювати з неймовірним актором, видатною людиною та одним з найбільших друзів України Шоном Пенном. Він був з нами під час атаки 24 лютого і досліджує війну в Україні у своєму документальному фільмі. Його підтримка безцінна для нас», – прокоментував новину режисер.

Робота над кіноальманахом розпочалася навесні 2022 року. У зйомках беруть участь як українські, так і закордонні режисери. Кожна серія присвячена подіям війни в Україні, сюжети основані на реальних історіях, а головні герої – тварини. Світова прем'єра кіномальманаху запланована на кінець 2023 – початок 2024 року.

Раніше «Главком» писав, що голлівудський режисер та актор Шон Пенн в рамках 73 Берлінського кінофестивалю показав документальний фільм про війну в Україні. Картина має назву «Суперсила» («Superpower»). Шон Пенн неоднарозово бував в Україні з початку великої війни. Він задокументував десятки фактів російських злочинів.

Читайте також: Блогерка в жовто-синій сукні облила себе штучною кров’ю на Каннському кінофестивалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: