Супермодель Хайді Клум на червоній доріжці Канн в голій сукні засвітила зайве

фото з відкритих джерел

«49-річна Хайді Клум «переживає гучну катастрофу на червоній доріжці»,  – написало Daily Mail

Німецька супермодель Хайді Клум з'явилася на червоній доріжці Канського кінофестивалю у жовтій сукні з екстремальними розрізом та незвичайним декольте, яке продемонструвало у всій красі її принади. А в найвідповідальніший момент, коли Хайді вирішила змахнути пишними рукавами сукні, засвітила перед камерами зайве: з декольте виднівся сосок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от اخبار دنیای زیبای لاتین🎷 (@worldlatinamagazine)

Зірка обрала для відвідування показу французького фільму La Passion de Dodin Bouffant (The Pot-au-Feu) сукню від ліванського дизайнера Зухаїра Мурада. Видання Page Six, описуючи образ Клум, зазначило, що їй «дивом вдалося уникнути конфузу у сміливій сукні з хрестоподібним ліфом, який ледве прикривав її соски». «49-річна Хайді Клум «переживає гучну катастрофу на червоній доріжці»,  – з таким заголовком вийшло видання Daily Mail.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum)

Днями 49-річна супермодель Хайді Клум на своъй сторінці в соцмережі виклала відео, в якому показала,  як виглядає свята святих її оселі – гігантська вбиральня.

Раніше «Главком» писав, що супермодель Хайді Клум знялася топлес у кролячих вушках та спровокувала хвилю критики.

Також Хайді Клум та її чоловік роздяглися заради знімку на річницю весілля. Нагадаємо, що Том Каулітц та Хайді Клум одружилися у 2019 році. Нещодавно модель сказала в інтерв'ю, що думає про поповнення в сім'ї. Вона має чотирьох дітей. Троє з них народилися у шлюбі Клум зі співаком Силом. А старшу доньку, яка згодом удочерив Сил, Хайді народила від бізнесмена Флавіо Бріаторе. У Тома дітей поки немає, але він дуже близький із дітьми дружини.

Читайте також: Дженніфер Лоуренс грубо порушила дрес-код Каннського кінофестивалю

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: