На «Танцях з зірками» у Швеції кран-камера на повному ходу у прямому ефірі збила людину

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

У Швеції оператор під час зйомок танцювального шоу нокаутував камерою екоактивіста

Під час прямого ефіру телешоу «Танці із зірками» у Швеції місцеві екоактивісти вирішили організувати протестну акцію, однак щось пішло не так. Інцидент стався під час фінального виступу триразової олімпійської чемпіонки з лижних перегонів Шарлотти Калли із її партнером.

Як видно на опублікованому відео, у розпал танцювального номеру на майданчик вибігли двоє молодих людей, котрі почали розсипати навколо порошок жовтого кольору. Коли один із активістів розгорнув плакат із закликом «замислитися про екологію», на нього налетіла стріла крана з камерою, внаслідок чого юнак впав на підлогу.

Відео інциденту швидко розлетілося в соцмережах та стало вірусним, однак здебільшого не через саму акцію, а дякуючи несподіваному повороту в цій історії, коли оператор нокаутував одного із учасників протесту.

У результаті всіх учасників акції було затримано співробітниками служби безпеки, а Калла разом зі своїм партнером Тобіасом Карлссоном таки дотанцювали. Конкурсанти посіли в «Танцях з зірками» друге місце.

Читайте також: Стало відоме ім'я другого тренера телепроекту «Голос країни»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: