Хотілось більше грошей. Акторка Анна Саліванчук розповіла про чоловіка – нардепа «Слуги народу»

фото з відкритих джерел

Акторка дуже рідко згадує про чоловіка в соцмережі

Акторка Анна Саліванчук на своїй сторінці в соцмережі виклала рідкісні кадри зі своїм чоловіком. Зазвичай артистка, коли розповідає про родину, показує лише синів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

На знімках, які зірка українських серіалів розмістила в Інстаграм, вона позує з чоловіком, нардепом від партії «Слуга народу» Олександром Божковим, та їхнім старшим сином, 8-річним Глібом.

«Сім’я – це фортеця, де затишок і спокій. Це місце, де радіє душа. Від сім’ї ми отримуємо найважливіше й необхідніше кожній людині на світі – ласку та ніжність, розуміння, захист, підтримку і мудру пораду. У мирний час ми інколи не цінували те, що маємо. Хотілось більше грошей, кращу квартиру, цікавіші ролі – і ці речі здавались нам важливими. А коли до нас прийшли реалії клятої війни, то виявили для себе формулу по-справжньому цінних речей. Немає нічого важливішого, ніж родина: чоловік, діти та батьки. Я хочу, щоб кожна людина в світі мала свою сім’ю і цінувала її вище всіх коштовностей світу. І я знаю, що доки поруч зі мною буде моя родина, я буду щаслива. На даний час я все переоцінила, тепер для мене і квартира не така маленька, а навпаки велика та затишна. Це моє місце, де проходили всі радісні моменти та скільки ж їх ще буде, місце де лунає сміх моїх дітей та збирається велике коло рідних. Моє улюблене місце, моя країна на яку чекають незрівнянні роки. Отже, насправді, велика цінність в елементарних речах – це коли твої рідні живі, здорові та поряд з тобою. Бажаю кожному українцю швидше зустрітися зі своєю сім‘єю, воз‘єднатися та ніколи більш не розлучатися», – написала акторка, привітавши підписників з Днем родини, який у світі святкували нещодавно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: