Дженніфер Еністон замаскувалася, щоб невпізнаною купити в магазині косметику

фото з відкритих джерел

Акторка виклала в мережу потішне відео

Американська акторка Дженніфер Еністон запустила лінію засобів з догляду за волоссям. Артистка опублікувала в в Інстаграм кумедне відео, на якому показала, як постаралася потрапити невпізнаною в магазин, де зараз продається її лінія з догляду за волоссям Lolavie.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

«Ми в прямому ефірі в @UltaBeauty! – йдеться у повідомленні на сторінці співачки. – @LolaVie офіційно продається в усіх магазинах по всій країні».

В ролику Еністон показала, як одягає капелюх і протисонячні окуляри, накидає на себе кардиган та прямує до магазину. Пізніше вона виходить звідти з пакетом товарів, сідає в автомобіль та захопливо розглядає покупки. «Я маю на увазі, давай, – каже акторка на відео, тримаючи в руках свої товари. – Це так захопливо!»

Раніше «Главком» писав, що Дженніфер Еністон зізналася в одній з телевізійних програм, кому із знаменитих чоловіків розповідає особисті секрети. На шоу Дженніфер розповіла про багаторічну дружбу з колегою Адамом Сендлером. Актори познайомилися у знаменитому гастрономі Jerry's Famous Deli, коли їм було 20 та 22 роки, і з того часу нерозлучні.

«Я дуже люблю піклуватися про нього. Він піклується про всіх інших, але не про себе», – зізналася Джен. Під час нещодавніх спільних зйомок Дженніфер всіляко підтримувала Адама та навіть готувала йому корисні смузі. «Я давала йому всілякі китайські трави, коли він втомлювався. Я як пересувна аптека. Так, я медик на знімальному майданчику».

Вона також розповіла, що актор, як дбайливий друг, ретельно стежить за вибором актрисою обранців, і якщо й пише їй, то найчастіше щоб дізнатися, з ким вона ходила побачення. «Якщо він і пише, так це щось на кшталт «Що ти взагалі робиш?» про тих, з ким я зустрічаюся».

Читайте також: Свобода у міні-спідниці. Світові зірки згадують Тіну Тернер та викладають рідкісні фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: