Тіло популярного бразильського актора знайшли у скрині під шаром бетону

фото з відкритих джерел

Зірка мильних опер Джефферсон Мачадо зник ще в січні

Популярний бразильський актор Джефферсон Мачадо був знайдений мертвим через 4 місяці після його зникнення. Про це повідомив виданню DailyMail адвокат сім'ї артиста.

Зірка бразильських мильних опер Джефферсон Мачадо зник ще в січні – тоді до сім'ї 44-річного актора звернулися зоозахисники, які розповіли, що вісім собак чоловіка перебувають без нагляду вдома в Ріо. А невдовзі й самі близькі запідозрили недобре: за словами матері Мачадо, востаннє вона розмовляла із сином наприкінці січня – тоді він розповів, що поїхав на кастинг у Сан-Паулу та зупинився у приятеля. Відразу після цього вона почала отримувати від Джефферсона підозрілі повідомлення, в яких було багато орфографічних помилоук. А ось від дзвінків він категорично відмовлявся: мовляв, впустив телефон в унітаз і тепер може лише писати. Тоді батьки актора звернулися до поліції.

І ось тепер правоохоронці зробили страшне відкриття: тіло зірки виявили у дерев'яній скрині під бетонною підлогою одгого з помешкань у Ріо-де-Жанейро. Як пише портал Daily Mail, для ексгумації знадобилося дев'ятеро людей. За словами правоохоронців, чоловіка задушили – сліди від зашморгу знайшли на шиї. Руки актора були зв'язані.

Розслідування триває: наразі особу основного підозрюваного не встановлено. Поліція вважає, що вбивцею може бути хлопець, який орендував будинок. Сусіди бачили його, що заходить на територію через кілька місяців після трагедії. За версією слідства, Мачадо був знайомий із убивцею. «Джефферсон був холоднокровно і жорстоко вбитий заздрісними, злими і, звичайно ж, безпринципними людьми», – написав друг сім'ї на сторінці актора в соцмережах. 

Читайте також: Жбурнула нагороду в голову переможниці. Джейн Фонда оконфузилася на Каннському кінофестивалі

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: