Бред Пітт чи Бен Аффлек? Відома акторка порівняла у ліжку своїх колишніх

фото з відкритих джерел

З кожним із знаменитих чоловіків Гвінет Пелтроу перебувала у стосунках близько трьох років

Голлівудська акторка Гвінет Пелтроу, як відомо, у минулому зустрічалася і з Бредом Піттом, і з Беном Аффлеком. З кожним із цих знаменитих чоловіків вона перебувала у стосунках близько трьох років. А з Бредом Піттом Пелтроу взагалі збиралася одружитися, але розірвала заручини, заявивши, що занадто молода для шлюбу.

Як повідомляє Daily Mail, у студії подкасту Call Her Daddy актриса виклала всю правду про своїх колишніх і навіть порівняла їх у майстерності. Акторка зізналася, що з Піттом у неї була справжня хімія, але Бен технічно досконалий у ліжку.

«Бред був свого роду головною «хімією», любов'ю всього життя, на кшталт того, а Бен був просто чудовий технічно», – пояснила Пелтроу. А ось у змаганні за навичкою поцілунку актриса віддала перевагу обом, зазначивши, що обидва красені чудово це роблять.

У ході бесіди Гвінет відповіла ще на кілька провокаційних питань. З'ясувалося, що, на думку актриси, Пітт стильніший і романтичніший, а Бен володіє кращим почуттям гумору, але з ним одночасно вищий ризик посваритися.

Акторка зустрічалася з Бредом Піттом з 1994 по 1997 рік, а Беном Аффлеком – з 1997 по кінець 2000 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: