Відома російська акторка назвала життя в Росії пеклом: Всі хворіють, всі смердять

фото з відкритих джерел

Яна Троянова змогла перебратися до Франції

Відома російська акторка Яна Троянова, яка виступає проти війни в Україні, дала інтерв'ю блогеру Юрію Дудю. Актриса розповіла, як вирішила тікати до Франції, а також зізналася, що життя в Росії – це постійна боротьба за виживання.

«Коли я покинула Росію і перебралася до Парижа, у мене була страшна депресія. Тільки із-за свого собаки Емі я висовувала носа з квартири і виходила на вулицю. Поки що так і залишається, радості немає всередині, все померло. Мені було небезпечно залишатися, я поїхала 15 жовтня 2022, коли закінчилися зйомки серіалу «Ольга». Я взагалі не збиралася до Франції, все було спонтанно. Біля мене вже феесбешники. Я поїхала поспіхом і страхом. Навіть не встигла збудувати у голові чіткий план – просто діяла. Мені дали візу талантів, вона дається на підставі того, що я не можу робити свої проекти у Росії і не можу працювати у Росії. У посольстві Франції попросили показати скрині постів, що я боролася проти режиму», – ділиться акторка деталями свого переїзду.

Живучи в Росії, Яна Троянова писала пости у соцмережах, зокрема називала Олександра Лукашенка терористом, а за пікет на Красній площі актрису оштрафували на 10 тисяч рублів. Спочатку після від'їзду з Росії артистка жила в Парижі, потім у передмісті. Зараз актриса влаштувалася у Версалі, але хоче переїхати до іншого міста.

«Путін обкрадає цей народ так, що вони стають жебраками. Дуже складно виживати, коли в тебе немає грошей, і дуже складно любити своїх дітей, коли ти змушений ламати голову, де взяти пожерти. Ти постійно в цьому крутишся. Я народилася на дні, я знаю, як живе переважна більшість населення країни. Це не життя, а постійна боротьба», – згадує своє життя в Росії Троянова.

«На ці злидні застилається пропаганда. Телевізор повністю віддався пропаганді... Люди там виживають. Ти в пеклі. На сьогодні ти знайшов поїсти, а ще дітей треба до школи зібрати, а тут батьки літні. І всі хворіють, всі смердять. І все це в пеклі», – додала акторка.

Читайте також: Олена Кравець вперше за довгий час показала своїх двійнят: Поїхали в село

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: