Оля Полякова розповіла про непрості стосунки з чоловіком: Треба звикати

фото з відкритих джерел

Співачка Полякова зізналася, що переживає непростий період у шлюбі

Співачка Оля Полякова зізналася, що її стосунки з чоловіком, з яким разом майже 20 років, нині далеко не ідеальні.

«Будемо лагодити. Я ж розумію, що це не тільки я. Багато хто жив у розлуці і багато хто відвик одне від одного. Треба звикати, ніхто не залишився попереднім, ніхто не залишився таким, яким був до цього. Всі змінилися, у всіх змінилися сенси, у всіх змінилося життя", - поділилася Полякова в програмі «Сніданок з «1+1. Вихідний».

Нагадаємо, в кінці минулого року мережею ширилися чутки, що Полякова розлучається зі своїм чоловіком – бізнесменом Вадимом Буряковським. Однак вона тоді категорично спростувала ці розмови: «Хтось пустив слух, що я розлучилася з Вадиком. Я не розумію, звідки ці ноги взагалі ростуть, тому що і моєму Вадику його друзі задавали запитання: «Ви розлучилися?» Хтось пустив цю чутку. Я не розлучаюся з Вадиком».

Полякова тоді запевняла, що її стосунки з чоловіком дуже змінилися в позитивну сторону: «Ми зараз спілкуємося набагато більше, ніж спілкувалися до війни. Принаймні ми зідзвонюємося кілька разів на день, чого раніше не було. Якщо я їхала на гастролі, я могла три дні не дзвонити. Зараз ми весь час у спайці. Чому? Тому що в нас купа запитань і у нас ніби спілкування стало більше».

Раніше «Главком» писав, що співачка Полякова розповіла, як переживає розлуку з дочками, які нині вчаться в Лондоні. Старша донька Полякової, 17-річна Маша вступила до музичного коледжу в Лондоні. А 11-річна Аліса – до елітної школи-пансіону.

Читайте також: Відомого телеведучого оштрафували на кордоні на 65 тисяч грн: дружина розповіла подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: