Друг Винника розповів, з ким живе співачка Таюне, яку вважають дружиною співака

Співачка після початку великої війни, як і Винник, зникла із публічного простору

Колишній директор Палацу «Україна», музикант Роман Недзельский, який багато років дружить зі співаком Олегом Винником,  в коментарі ютуб-блогеру Ростиславу Калацинському розповів, як живе нині співачка Таюне, яку вважають дружиною Винника.

Недзельський відмовився говорити про Таюне, як про дружину Винника, бо «це питання не до нього». Також не розповів, в якій країні мешкає співачка, яка після початку великої війни, як і Винник, зникла із публічного простору.

«Я знаю, що з нею живе її рідна сестра. Вони повністю українськомовні. Я їм з України дещо привіз, вони мені в Україну дещо передали своїм рідним, – розповів Недзельський. – Я переконаний, що її шанувальники не розчаруються. Вона з Україною в душі, у серці та на сцені».

Раніше «Главком» писав, що телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєму ютуб-каналі розповів про дорослого сина співака Олега Винника, який до повномасштабної війни був дуже популярним в Україні, однак втік з країни і про нього нічого не чутно досі.

«Винник активно приховував своє особисте життя, і це була ціла PR-стратегія. А ще Олег приховував сина, про якого згадав лише раз у 2005 році, коли ще в Україні був не дуже відомим. Коли в артиста кар'єра пішла вгору, він перестав про нього згадувати, – заявив Дьомін. – Знаю про те, що хлопець живе у Німеччині, професійно займається плаванням, вчиться в університеті».

В одному з інтерв'ю Винник проговорився, що у нього є дружина і син, але говорити про них не захотів, мовляв, особисте має залишатися особистим. Дьомін розповів в ефірі, що сину Винника Юліану наразі приблизно 19 років. За чутками, його матір'ю є співачка Таюне.

Читайте також: Скандальний психолог Спартак Суббота оголосив, що повертається до відомого ютуб-проекту

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: