Розлучена співачка Наталія Валевська розповіла про нове кохання

Артистка зізналася, чи підтримує стосунки з колишнім чоловіком

Співачка Наталія Валевська, яка липні минулого року оголосила про розлучення з чоловіком та продюсером Володимиром Пригладем, розповіла, що вже не самотня.

Співачка каже, що її обранець до їхнього знайомства чоловік не був знайомий із її творчістю: «Він навіть не знайомий з моєю творчістю. Хоча завжди бачить, як на мене реагують люди. Штамп у паспорті – це юридична тема. У нас інші стосунки, але якщо ми захочемо – прийдемо до цього», – каже виконавиця в інтервю ЖВЛ.

Валевська додала, що, незважаючи на розлучення, підтримує спілкування колишнім чоловіком: «Я й надалі підтримуватиму дружні стосунки з екс-чоловіком, який захищає кордони України, бореться за її цілісність. Ніколи не треба забувати те добре, що було зроблено разом. Партнер вибирає партнера у певний час не просто так. Це було кохання, це була взаємопідтримка, взаємоповага. Так сталося. Я тепер щаслива. У мене є пара».

З Володимиром Пригладем співачка була разом 20 років, із них 18 – у шлюбі. Про рішення розірвати стосунки артистка повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

Причину розлучення співачка так і не озвучила, але у своїх постах у соцмережі вона нерідко нарікала, що у них немає дітей, і багато років докладала всіх зусиль, щоб завагітніти. В одній з телепрограм артистка зізналася, що близько 20 років тому зробила аборт. «Такий тиск був. Я просто не сформована була. Ми були ще незрілі. Молоді. І зробили величезну помилку, за яку я особисто вже вибачила свого чоловіка, і вже пробачила себе. Сповідалася, причастилася. Я знаю, що все буде гаразд», – поділилася з журналістами артистка.

Читайте також: Тіна Кароль пояснила, чому соромиться свого виступу на Євробаченні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: