Дженніфер Лопес знайшла заміну Бену Аффлеку

фото з відкритих джерел

Акторка та співачка прийшла на Met Gala з молодшою рідною сестрою

У голлівудської зірки Дженніфер Лопес є дві сестри: старша Леслі та молодша Лінда. Остання працює журналісткою та телеведучою. 51-річна Лінда успішна у своїй професії не менше, ніж її зіркова сестра.

На нещодавньому балу Met Gala, що пройшов на початку цього тижня, Дженніфер Лопес з'явилася без Бена Аффлека, І поки фанати гадали, де ж був чоловік і хто замість нього супроводжував її на захід, фотографіями поділилася Лінда Лопес. На своїй сторінці в Інстаграм Лінда опублікувала спільний знімок із Джей Ло, зроблений на афтепаті балу, який влаштували дизайнер Стелла Маккартні та режисер Баз Лурман.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Lynda Lopez (@lyndalopez08)

«Минулої ночі засиділася допізна, надто багато ночей цього тижня», – написала вона в пості.

Джей Ло та її сестра досить часто та тісно спілкуються. У липні 2021-го Лінда привітала співачку з днем народження, назвавши її своєю «найкращою подругою».

«Моя найкраща подруга, я люблю тебе більше, ніж можна висловити словами, – написала вона тоді під спільним селфі. – Ти не тільки найвеселіший чоловічок, ти висвітлюєш світ і даруєш натхнення. Іноді я не можу повірити, що Господь привніс у моє життя таку прекрасну душу».

Раніше «Главком» писав, що нещодавно Бен Аффлек розповів усю правду про дієту Дженніфер Лопес.

Читайте також: Кидають виклик. Дженніфер Лопес зізналася, як її діти ладнають з Беном Аффлеком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: