Що об’єднало Олю Полякову, Аллу Кудлай та Wellboy? Відповідь у новій пісні (відео)

Вперше артистка виконала пісню в рамках березневого концерту у Києві
фото: скріншот відео Оля Полякова

«Чекаємо того дня, коли прийде мирна весна»

Українська виконавиця Оля Полякова презентувала сингл на свою пісню «Вишні». Вперше співачка виконала її під час прем'єри концертної шоу програми «Все буде добре», що відбулася в березні 2023 у Києві. З

Пісня Олі Полякової вперше прозвучала на фестивалі Лайми Вайкуле «Рандеву» у Латвії та була високо оцінена музичними критиками та шанувальниками співачки. Музику та слова композиції «Вишні» написала авторка «Королеви Ночі» Ольга Бажана, яка також написала для Полякової пісні, що стали основою її нової україномовної програми.

Зазначимо, пісні про вишні є в репертуарі співака Антона Вельбоя та Народної артистки України Алли Кудлай. 

«Після презентації пісні на сольному концерті в Києві на початку року, прихильники відзначили «Вишні» за їхню глибину та душевність. Тож, напередодні зимових свят артистка переспівала трек, додавши йому новорічного настрою», – йдеться у підписі до синглу.

Сама Полякова прокоментувала пісню так: «Чекаємо того дня, коли прийде мирна весна і в кожному українському дворі розквітнуть вишні».

До слова, у жовтні співак Антон Вельбой презентував кліп «Вишні», який за першу добу посів позицію #1 музичних трендів Youtube, а на другу – зібрав 1 млн переглядів та піднявся на #3 сходинку головних трендів Youtube. Окрім лідируючої позиції на Youtube, пісня неймовірно швидко піднімається на вершину Apple Music Ukraine. 

Однією з найвідоміших серед українців є пісня відомої співачки Алли Кудлай «Червоні вишні».

Нагадаємо, продюсер Михайло Ясинський розповів, скільки заробляє Оля Полякова та інші популярні українські артисти після початку повномасштабного вторгнення. До великої війни знаменитості в середньому заробляли приблизно $1 млн на рік, а зараз їхній дохід становить близько $150-200 тис. на рік. 

До слова, шведський гурт Army Of Lovers мав бажання заспівати на конкурсі від України свою нову пісню Love is blue, яку записав разом зі співачкою Олею Поляковою, але не зміг цього зробити через правила Нацвідбору. Вона стала синглом першого за 10 років альбому шведського колективу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: