Українська виконавиця вийшла на перше місце у європейських хіт-парадах

Оля Полякова та Army of Lovers
фото: пресслужба Олі Полякової

Співачка здивувала спільною прем'єрою з легендарним шведським гуртом

Шведський гурт Army Of Lovers мав бажання заспівати на конкурсі від України свою нову пісню Love is blue, яку записав разом зі співачкою Олею Поляковою, але не зміг цього зробити через правила Нацвідбору. Вона стала синглом першого за 10 років альбому шведського колективу, повідомив продюсер Михайло Ясинський.

За його словами, гурт не зміг прийняти участь в українському Нацвідборі до «Євробачення-2024» через свої концерти в Росії в 2014 році. При цьому перша за довгий час пісня посідає першу стрічку у топ-чартах Швеції та Данії.

Українська виконавиця вийшла на перше місце у європейських хіт-парадах фото 1
Українська виконавиця вийшла на перше місце у європейських хіт-парадах фото 2

«Думаю, це було б цікаво, видовищно, незвично і дуже несподівано для усіх! Але... Вони також давали концерт у Росії після 9-го березня 2014 року. Так, не лише вони. І не лише іноземці, які б могли прикрасити відбір, додати нового драйву і вийти за межі вже трохи набридливої молодіжної етно-альтернативи. Світ поп музики набагато кольоровіший як і її аудиторія», – зазначив Ясинський.

За його словами, цю можливість втратили багато інших українських професійних артистів, які через правила не можуть взяти участь у відборі, але які довели свою громадянську позицію і зараз багато працюють для своєї країни.

Гурт Army Of Lovers та українська співачка Оля Полякова представили спільний трек «Love is blue». Його авторами стали продюсери Александр Бард та Андерс Хенссон. 

Варто додати, що сама Полякова також неодноразово заявляла, що хотіла б представляти Україну на «Євробаченні», якщо правила конкурсу змінять. Співачка навіть вже має готовий хіт від авторів пісень-переможців минулих років, і вважає несправедливим заборону на участь у «Євробаченні» артистів, які їздили до РФ після 2014 року.

Прийом анкет виконавців на Національний відбір на "Євробачення-2024" закінчився у неділю, 22 жовтня. Участь у ньому дозволяється артистам віком від 16 років, а подати заявку можуть як сольні співаки, так і музичні колективи, склад яких не перевищує 6 учасників з оригінальними композиціями, створеними без використання інших творів. Також пісня, яка претендує на участь у Національному відборі, має бути такою, що раніше не оприлюднювалася і не виконувалася публічно.

Нагадаємо, що раніше продюсер Михайло Ясинський розповів, скільки заробляє Оля Полякова та інші популярні українські артисти після початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також: ТОП-100 золотих хітів Незалежної України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: