Продюсерка Мозгова назвала найкращу співачку України

Одна з найпотужніших солісток світової оперної сцени і прима Національної опери України Людмила Монастирська
фото з відкритих джерел

Мозгова: «Це вибір самої людини, чи слухати другосортне лайно, чи насолоджуватися найвищими надбаннями світової музичної культури»

Українська продюсерка Олена Мозгова 18 листопада заявила, що в Україні мало знають співачку, яку вона вважає найкращою. Про це вона написала у Facebook.

На думку Мозгової, Примадонна Національної опери та Народна артистка України Людмила Монастирська безсумнівно є найкращою співачкою не тільки на Батьківщині, а й за її межами. «Коли мене питають, хто найкраща співачка в Україні, відповідь моя однозначна! Людмила Монастирська! І це найкраща співачка не тільки нашої країни, це голос, харизма, талант, майстерність, техніка світового рівня і підтвердження тому її блискучі виступи на кращих оперних сценах світу», – написала Мозгова.

Продюсерка також зауважила, що Україна переважно не знає цієї співачки. «Масмаркет засмітив голови продуктом, який не підіймає емоційний, духовний рівень людини, а навпаки, так би мовити, заземляє. А, я б сказала, опускає цей рівень до плінтуса... Але це, в кінці кінців, вибір самої людини, чи слухати другосортне лайно, чи насолоджуватися найвищими надбаннями світової музичної культури», – наголосила Мозгова.

Продюсерка Мозгова назвала найкращу співачку України фото 1

Продюсерка додала до свого допису знімок Монастирської під час виконання арії в опері Джузеппе Верді «Аїда».

Українська оперна діва Людмила Монастирська родом з Черкащини відома в усьому світі, її глибоке сопрано звучить у провідних партіях зі сцен Ла Скала, Ковент-Гарден, Метрополітен, Берлінської, Віденської та Паризької опери. Утім, вона також не пориває стосунків із Національною оперою України.  

Раніше Мозгова емоційно звернулася до колег, обурившись їхніми хвастощами. Вона вважає, що вихвалятися грамотами, медалями та орденами за допомогу ЗСУ – це совок головного мозку.

Читайте також: Оперна діва Людмила Монастирська про російський репертуар: До європейців не дійшло

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: